Galovačka 12, Surčin, Srbija

Email birdcontrol@ekos.rs
Telefon 011/844-3-888

Galovačka 12, Surčin, Srbija

O nama / Naš tim

EKOS BIRD CONTROL je specijalizovano preduzeće koje se bavi zaštitom od prisustva ptica. Zakonom Republike Srbije ptice su zaštićena vrsta i nije dozvoljeno njihovo ubijanje. EKOS BIRD CONTROL nudi ekološke načine smanjenja prisustva na željenim lokacijama.
Ptice su prenosioci bolesti zoonozea, a površine gde su prisutne često zaprljane i neuredne, rešite ih se... EKOS BIRD CONTROL nudi aktivnu i pasivnu zaštitu od ptica na otvorenim površinama, kao i na objektima otvorenog i zatvorenog tipa. Tim stručnjaka sa referencom i iskustvom iz pomenute oblasti nude rešenja za legalno i humano suzbijanje prisustva ptica.

- EKOS BIRD CONTROL nudi konsalting usluge iz oblasti kontrole ptica.
- EKOS BIRD CONTROL izrađuje tehnološka dokumenta (elaborate, studije i sl.), zatim analize kretanja, boravišta ili staništa ptica.
- EKOS BIRD CONTROL shodno analiziranim situacijama pristupa rešavanju problema umanjenja prisustva ptica, uz primenu pasivnih ili aktivnih metoda shodno potrebi.
EKOS BIRD CONTROL je uvek na raspolaganju za sva pitanja svojim klijentima nakon sprovedenih aktivnosti.

NEMOJTE GUBITI VREME I TROŠITI SREDSTVA NA UPOTREBU NEODGOVARAJUĆIH SREDSTAVA ZA SUZBIJANjE PRISUSTVA PTICA, EKOS BIRD CONTROL ĆE PONUDITI REŠENjA KOJA SU U INTERESU REŠAVANjA PROBLEMA, ODNOSNO U INTERESU NARUČIOCA.

NAŠ TIM

Predrag Marković

Rukovodilac operativne službe zaštite od ptica

dr vet med Maiga Hamadahamane

Stručni nadzor i kontrola

Milanka Rosić

Operativni centar

Vesna Jelić

Administracija

Ivica Šćulac

Operativac

Saša Lazić

Operativac

Bak

Operativac
© 2017 Ekos Birdcontrol. Powered By Pocetak.NET